Politica de confientialitate
Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul www.atelieruldebroderie.ro

Acest site web este detinut si gestionat de catre AGNESSIA WEDDING SRL , identificata cu CUI 37895355,J22/2153/2017 ,Sediul in iasi, pentru care confidentialitatea datelor reprezinta o componenta esentiala. Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica entitatii operationale principale a AGNESSIA WEDDING SRL si filialelor sale.

AGNESSIA WEDDING SRL, proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât si cu principiile stabilite in acest document.

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatilor online ale AGNESSIA WEDDING SRL. Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaza noi drepturi pentru indivizi si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC.

Principii de protejare a datelor cu caracter personal

Politica de protejare a datelor in site-ul www.atelieruldebroderie.ro ,se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
Datele personale vor fi acurate si, acolo unde este necesar, actualizate;
Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;
Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor (firmei de curierat);
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor , cat si de la dreptul portabilitatii datelor.
Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam includ urmatoarele:

– nume si prenume, adresa de livrare si de facturare (Strada, nr., bloc, scara, etaj, apartament, sector, Judet, cod postal, tara) ,adresa de e-mail ,numerele de telefon

– colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.

– colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati si paginile web pe care le vizitati in site-ul nostru.

– colectam date despre adresa dumneavoastra IP, setarile regionale si setarile de limba.

Scopul colectarii datelor personale:

– informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor, inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile și/sau serviciile achizitionate;

– trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul;

– cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai in contextul scopurilor mentionate in articolul anterior. De asemenea, AGNESSIA WEDDING SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului ,altor companii cu care se aflain relații de parteneriat, dar numai în scopurile menționate mai sus, dupa cum urmeaza:

-firmelor de curierat partenere :GLS ,FAN CURIER ,URGENT CARGUS, POSTA ROMANA ,

-firmei de contabilitate,

-furnizorilor de servicii de marketing,

-firmei care se ocupa de administrarea site-ului web.

Datele cu caracter personal elecumparatorului, pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatorsti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atât cât si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Datele clientilor sunt salvate in baze de date aflate pe servere din [Uniunea Europeana] .

In cazul unei brese de securitate, care poate fi reprezentata de un accident, o pierdere de date sau un acces neautorizat, AGNESSIA WEDDING SRL, va informa autoritatile reprezentate in Romania de catre A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) in maxim 72 de ore de la descoperirea bresei de securitate.

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi. Pentru a ne ajuta sa pastram datele personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta. Pentru a vizualiza un extras saua modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care AGNESSIA WEDDING SRL intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale, inclusiv stergerea definitiva a acestora din evidentele noastre, va rugam sa ne contacta pe e-mail contact@atelieruldebroderie.ro.

E-mailuri de marketing

AGNESSIA WEDDING SRL , are dreptul sa trimita clientilor e-mailuri de marketing, cu consimtamantul acestora. Aceasta forma specifica de consimtamant trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste cereri sunt indeplinite atunci cand clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing (au aprobat activ).

Clientii vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere si fara costuri, la procesarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct fara a trebui sa furnizeze justificari concrete. Clientii pot face acest lucru dand click pe linkul „Dezabonare” care apare in mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau ne pot trimite un mesaj la contact@atelieruldebroderie.ro . Odata ce clientul a obiectat, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante pentru client, atat cat si stiri de ultima ora ,legate de produsele si serviciile noastre.

Plangeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plangere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plangerile vor fi prelucrate de catre noi in timp util si in concordanta cu procedurile interne.

In cazul improbabil ,in care ,clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor, conform politicii de protectie a datelor personale si AGNESSIA WEDDING SRL nu a tratat plangerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plangere autoritatii superioare.

Plangerile pot fi trimise pe email la adresa contact@atelieruldebroderie.ro
Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbari ale structurii corporative in cadrul AGNESSIA WEDDING SRL . In cazul in care se fac modificari ale materialului, clientii vor fi notificati prin e-mail sau prin intermediul website-ului ,inainte ca schimbarile sa intre in vigoare. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

In vigoare de la data de: 24 Mai 2018