Politica de retur
Ne dorim si facem tot posibilul sa fii pe deplin multumit de cumparaturile efectuate Online pe site-ul nostru totusi, in cazul in care nu esti multumit/a de produsele achizitionate, le poti returna in baza prevederilor legale in vigoare.
Consumatorul are dreptul sa se retraga din contract in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa specifice un motiv.
Prin urmare, poti returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara a ti se cere motivul pentru care ai luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai in scris. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit – factura fiscala si chitanta, dupa caz). In maxim 14 zile calendaristice de la data returnarii iti vom inapoia contravaloarea comenzii in contul tau sau prin mandat postal.
Cheluielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator in cazul in care renuntarea nu este din vina AGNESSIA WEDDING SRL. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport.
Nu pot fi returnate produse care, din motive de igiena, nu pot fi revandute. Nu pot fi returnate produsele cu sigiliul rupt. Noi ne asiguram ca produsele ajung la client in cele mai bune conditii.
Daca ti-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il poti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile de transport si iti vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, ti se va returna integral contravaloarea acestuia sau vei avea posibilitatea sa selectezi alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate.
Daca ai comandat din greseala alt produs, poti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca produsul sa fie sigilat si nedeteriorat. Taxele de transport vor fi suportate de catre tine.
Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrii la adresa: CONTACT@ATELIERULDEBRODERIE.RO. Mail-ul trebuie sa contina numarul comenzii si motivul returnarii pentru a stabili daca plata returului va fi suportat de catre noi in caz de eroare din partea noastra sau de catre dvs. In cel mai scurt timp dupa procesarea cererii de retur, veti fi contactat pentru detalii.
IV. LIMITAREA RESPONSABILITATII FURNIZORULUI:
4.1. Furnizorul nu garanteaza functionarea neintrerupta si lipsita de erori a Site-ului si a serverelor, dupa cum nu este raspunzator de riscurile specifice utilizarii site-urilor informatice (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor).
4.2. In limitele permise de legea in vigoare, toti Clientii declara expres ca inteleg ca Furnizorul nu garanteaza ca expres sau implicit ca:
4.2.1. serviciul va fi potrivit cerintelor Clientului;
4.2.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
4.2.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Clientului.
4.3. Clientii inteleg ca nu au niciun drept de proprietate intelectuala sau alte asemenea pentru orice informatie creata sau generata de accesul pe Site, chiar si regasite in sectiunea de cont al Clientului. 4.4. Furnizorul nu poate fi tinut responsabil in nici un fel in fata niciunui Client care utilizeaza Site-ul sau continutul acestuia, altfel decat in limita prezentelor termene si conditii de utilizare.
4.5. Furnizorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.