Bine ai venit pe Atelierul de broderie!

01. Despre noi

Euismod phasellus ac lectus fusce parturient cubilia a nisi blandit sem cras nec tempor adipiscing rcu ullamcorper ligula.

Atelierul de broderie a pornit de la nevoile specifice ale profesiei medicale si incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru toate nevoile de echipamente medicale din spitale  , clinici, cabinete medicale, sali de operatie, cabinete de cosmetica si masaj.

Procesul de proiectare a unei uniforme medicale  este unul de durata. Modelele trebuie sa fie placute vizual, usor de imbracat si comode. Fiecare model este gandit si lucrat in echipa folosind cele mai moderne tehnologii. Chiar si cele mai clasice dintre modelele disponibile pe Atelierul de broderie au avut o evolutie de perpetua imbunatatire.

Descoperă

02. Produsele noastre

Produsele noastre sunt la pret de producator si pot fi personalizate. Ele sunt rezultatul multor analize si incercari puse in practica, astfel incat suntem la inaltimea standardelor europene si a cerintelor domeniului.

Costumele medicale sunt realizate din material tercot (35% bumbac 65 % polyester. Calitatea sa deosebita il scoate in evidenta printre celelalte tesaturi cu greutatea mai mica de 200 gsm de pe piata, datorita firelor rasucite.Poate fi spalat la 40 grade celsius, procentul de contractie fiind mai mic de 2% astfel nu intra la apa. Confortul la purtare este remarcabil si lejer.
Va oferim o gama variata de produse de calitate atat pentru femei cat si pentru barbati: costume medicale, halate medicale , pantaloni medicali , bonete medicale  si alte produse destinate echipamentelor de protectie a muncii.

Îmbrăcăminte damă (23)

Costume medicale (39)

Set bluze mamă - fiică (4)

Colaborăm cu zeci de companii din toată țara

03. Ce spun clienții noștri

Punem pe primul loc calitatea și confortul, oferindu-vă o gamă de produse premium la un preț corect.

Ne place să oferim clienților și partenerilor noștri produse de calitate, iar recenziile primite ne confirmă că livrăm ceea ce ne dorim.